orthopedic pain management

„Котките са като картофения чипс – никога не можеш да си Петя Аспарухова Развъдник за Британска късокосместа коткавземеш само една.”

“Cats are like chips- you can never get only one!”

В началото беше любовта към котките, която с времето прерасна в копнеж за съвършенство. Така се роди идеята за собствен развъдник, чрез който да популяризираме породата в страната и да запознаем любителите й с богатството и разнообразието от цветове.
Здравейте! Аз съм Петя :)
Занимавам се с развъдна дейност от 2009 година.Развъдникът ни е пътя към щастието и спокойствието, което всеки човек търси. Може би ще е тривиално,ако ви кажа,че могат да ме разберат истински само хората,които са имали котка, но това е самата истина. Съжителството с тези невероятни създания обогатява живота ни всеки ден. Те са причината за безкрайно много радости в иначе еднообразното ежедневие.
Нашата цел е да създаваме щастие и за другите любители на тази прекрасна порода, като за тази цел сме се спряли на различни и необичайни за страната ни цветове, за да може всяко котенце,което се роди при нас да бъде уникално по свой собствен начин и така да накара новото си семейство да се чувства специално. За нас е изключително важно котенцата ни да бъдат максимално социализирани, за което полагаме грижи още от първия им ден. Те живеят в домашна обстановка, заобиколени от други котки и в постоянен контакт с хора.

Общуването с животните ни прави по-добри и човечни, и ни учи как по-добре да съжителстваме с природата. Нежността и любовта, с които ни даряват всеки ден, без да очакват нищо в замяна ни изпълват с хармония, която е позната само на тези,които обичат животните като наIMG_5093с .

 

 

Joe